IF-Byg er et lille bygge firma, der tilbyder håndværksmæssigt korrekt udført arbejde indenfor tømrer-, murer og varme installationer. Vi klarer alt fra de mindste reparationer til mellemstore byggeprojekter.
Jeg har været i byggebranchen i 25 år og gennem mange år arbejdet som tømrer. Jeg har en passion for mit arbejde og holder mig konstant ajourført vedr. ændringer indenfor småhusereglementet og statens byggeteknisk information (SBI) samt orienterer mig om både byggestil og materialevalg. Derfor kan jeg yde mine kunder rådgivning både før og under byggearbejdet samt vejlede iht. regler og ændringer i byggereglementet, som er blevet varslet, således at dit nybyggeri også møder morgendagens krav. Du får en totalløsning og kan nyde et perfekt resultat i mange år fremover.

Det er vigtigt i ethvert byggeprojekt, at have en god kommunikation om ønsker, forventninger og muligheder, således at vi når frem til den bedste løsning for dig. Derfor er valg af håndværker en tillidssag, som kræver mere end faglige kundskaber, men også æstetisk sans og kommunikative egenskaber.
Det giver mig en faglig stolthed, at levere veludført håndværk, som jeg kan se mine kunder bliver glade for og jeg glæder mig over, at de ringer igen, når deres næste projekt skal udføres.

Med venlig hilsen
Ian Flamsbjerg